Print this Page

Termeni si conditii

Drepturile de autor apartin @rs fotografica.

Acest web site este proprietate @rs fotografica.

Logourile, marcile, numele inregistrate si imaginile fotografice apartin @rs fotografica.

Sunteti autorizati prin aceasta sa vizualizati, tipariti, copiati si distribuiti informatiile publicate pe site-ul @rs fotografica in urmatoarele conditii:

  • (i) aceste informatii pot fi folosite doar în scopuri informationale;
  • (ii) nu se percep taxe sau comisioane pentru distribuirea acestor informatii;
  • (iii) fiecare drept de autor si toate actele de proprietate care apar pe acest site sau alte materiale @rs fotografica, trebuie sa apara pe toate copiile pe care le faceti si le distribuiti.

Exceptie de la aceasta autorizare facand imaginile fotografice, pentru care este necesar acordul explicit al @rs fotografica.

@rs fotografica nu va fi responsabil pentru orice daune directe, indirecte, speciale, accidentale sau rezultate din folosirea acestui site sau a materialelor publicate pe el, incluzand dar nelimitandu-se la, pierderi de profituri, intreruperea afacerii sau pierderi de date, chiar daca exista posibilitatea aparitiei acestor daune.

Toate materialele oferite au doar scop de prezentare si pot fi modificate si retrase oricand, fara a anunta in prealabil.

Celelalte logouri, marci si nume inregistrate mentionate care nu sunt propietatea @rs fotografica sunt detinute de proprietarii de drept.

Permanent link to this article: https://arsfotografica.ro/index.php/termeni-si-conditii-2