Monthly Archive: October 2014

Oct 06

Maratonul International Bucuresti – 2014

RBBIM – Bucharest International Marathon.

 

Cea de-a 7-a ediție a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon a fost programat pentru 4 – 5 octombrie 2014 si reunit la start peste 9000 alergatori din 55 de tari. Alaturi de amatorii sau profesionistii intr-ale fugii, au luat startul si personalitati ale vietii sociale si ale sportului romanesc si strain, care au alergat pentru una dintre cauzele RBBIM.

RBBIM - 2014

Placerea de alerga si beneficiul adus sanatatii este cel mai bine ilustrat de cuvintele actorului, regizorului si scriitorului Dan Puric, ambasador al Maratonului International Bucuresti – 2014.

Share

Permanent link to this article: http://arsfotografica.ro/index.php/evenimente/bucharest-international-marathon-2014

Oct 04

Orhidee ( Phalenopsis )

Orhideele ( Orchidaceae ) formeaza cea mai diversificata si raspandita dintre familiile de plante superioare, contine peste 30.000 de specii si peste 200.000 de hibrizi.

 

 

Orhidee hibride

Cea mai cunoscuta orhidee este Phalaenopsis, cunoscuta si sub denumirea de orhideea fluture.

Phalaenopsis poate fi gasita in orice florarie si este preferata de majoritatea oamenilor, este un hibrid creat in laboratoare avand ca unic criteriu, aspectul comercial. Este cultivata mai ales ca planta de apartament, pentru ca poate sa infloreasca de mai multe ori intr-un an, iar cand este bine ingrijita florile se pot mentine chiar si trei luni.

 

Share

Permanent link to this article: http://arsfotografica.ro/index.php/natura-2/orhidee-phalenopsis