«

»

Oct 06

Print this Post

Maratonul International Bucuresti – 2014

RBBIM – Bucharest International Marathon.

 

Cea de-a 7-a ediție a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon a fost programat pentru 4 – 5 octombrie 2014 si reunit la start peste 9000 alergatori din 55 de tari. Alaturi de amatorii sau profesionistii intr-ale fugii, au luat startul si personalitati ale vietii sociale si ale sportului romanesc si strain, care au alergat pentru una dintre cauzele RBBIM.

RBBIM - 2014

Placerea de alerga si beneficiul adus sanatatii este cel mai bine ilustrat de cuvintele actorului, regizorului si scriitorului Dan Puric, ambasador al Maratonului International Bucuresti – 2014.

         Miscarea este o nevoie pentru trup precum hrana este o nevoie pentru corp. Iar trupul nu este totuna cu corpul. Cel dintai este strabatut de suflet. Cel de-al doilea este inlantuit de natura. Si, de aceea miscarea trupului este lupta discreta, dar zilnica, ce o ducem împotriva gravitatiei ce ne inlantuie, este nostalgia vietii dupa libertatea absoluta. Caci exista o miscare naturala care ne ajuta sa ne hranim, sa ne deplasam, sa ne reproducem, deci, in ultima instanta, ne ajuta sa traim si exista, in acelasi timp, o alta miscare, dincolo de acest imperiu al necesitatii care ne ajuta sa ne desavarsim. Ea nu mai este miscarea biologica, care face specia sa supravietuiasca, ci cea care te pune in dialog cu spatiul si cu tine insuti. Aceasta este miscarea care innobileaza si, astfel, prima ne ajuta sa ne hranim iar cea de-a doua ne hraneste. Prima apartine speciei, a doua spiritului. Iar prin aceasta din urma ne diferentiem si ne inaltam deasupra tuturor vietuitoarelor. Caci, numai hrana spirituala il face pe om sa devina mai om.Dan Puric ( RBBIM – 2014 )

 

Bizarre marathon

 

TimingMaratonistul grabit.

Cat mai tine maratonul? Am o intalnire importanta, la pranz.

 

 

 

CapsaMaratonistele pofticioase.

Vestea despre Casa Capsa, a facut ocolul lumii, am auzit si noi de ea, acesta fiind adevaratul motiv pentru am tras o fuga aici.

 

 

 

Violence stopMaratonista sifonata.

Aici, este dovada, ca folosirea fortei in exces de catre Jandarmerie, este o practica curenta.

 

 

Cine oareMaratonistul ingrijorat.

Cine, cum, cand, unde?

 

 

 

Ghita Pristanda

Ghita Pristanda.

Prima intersectie semaforizata a capitalei, prima maratonista din Romania care catiga RBBIM-ul la feminin si eternul politist mioritic.

 

 

 

Mai multe imagini in … galeria RBBIM – 2014.

Share

Permanent link to this article: http://arsfotografica.ro/index.php/evenimente/bucharest-international-marathon-2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *